Oktober 2012

10 ting du ikke visste om meg (med mindre du stalker)

Heihei! Jeg tenkte siden denne bloggen er relativt ny, så kunne jeg lage jeg lite innlegg med noen fakta som dere kanskje finner interessante, og noen finner dem kanskje litt mindre interesserte da, haha! Men ja ok:

1. Jeg er en veldig, veldig filosofisk person. Jeg tenker over absolutt alt og har så dype tanker at jeg noen ganger nest blir gal, sånn for real

2. Det kjekkeste jeg vet er å reise, spesielt med venner


I sommer i Bulgaria med Natalie, savn!

3. Min største skrekk i hele verden er fugler, sånn helt serriøst. Jeg har til og med fått noen av vennene mine til å bli redd for fugler, så når vi er i byen må vi alltid gå en omvei rundt parken hahaha, off..

4. Jeg har hatt 3(?) blogger før, og den siste bloggen jeg hadde lå faktisk på 67. plass på topplista. Også slutta jeg da, dum som jeg var.

5. Jeg er veldig sosial og smilende, men har et stort problem med å åpne meg til folk, og for å være helt ærlig så forteller jeg egenltig så og si ikke noe til noen.

6. Jeg ser på meg som verdens heldigste person når det kommer til venner, for jeg synes virkelig at de vennene jeg har og den gjengen jeg er i er helt fantastiske.


Meg og Mia<3

7. Jeg har alltid hatt komplekser for høyde, vekt og utseende generelt (jeg mener jeg er for høy og for tynn), og har hele tiden jobd med å legge på meg og prøvd å bli penere. Det er ikke før nå veldig nylig at selvtillitten min har begynt å bli litt bedre og jeg begynner å godta den høyden og kroppen jeg har, for jeg vet at det også er mange som ville gjort mye for å hatt en sånn kropp og som stresser hver dag for å ta av, noe som visstnok skal være mye vankseligere. Jeg er ca. 175 og veier 60 kg, for de som måtte lure (og jeg er ihvertfall normal ifølge BMI.)

8. Jeg har veldig lyst til å bli psykolog, og har egentlig lyst til å studere så lenge jeg bare kan innenfor psykoligi, i og med at jeg finner sånt sykt interessant.

9. Jeg går på dans i fritiden, for tiden bare på ragga hiphop (som er hiphop med litt ekstra hoftevrikking), men jeg har gått alt mulig fra ballett til cheerdance, til jazzballett, til pardans og har til sammen danset i cirka syv år (tror jeg).

10. Jeg er syykt glad i mat. Jeg spiser hele tiden, spesielt på skolen, siden det ikke er så mye annet å gjøre der. Og med en gang jeg får månedslønn, bruker jeg dem opp på unødvendige klesplagg (er litt shopaholic også..) og resten går til mat og sol.


Her spiste jeg en hel boks med nutella, kun ved hjelp av fingre. Haha off..

Jaa jeg håper dere likte innlegget og legg gjerne igjen en kommentar om hva dere syntes, så kan jeg ta en titt innom bloggen din :)

I dag.. (+antrekk)

Har jeg bare vært på skolen og spist mat woop! Siden det er halloween i dag tenkte jeg kanskje å ta turen til noen venninner litt senere i dag for å se en skrekkfilm elns (hvis noen av de pysete vennene mine tør det da.. Vi ender alltid opp med å se en komedie elns :/) Den "offisielle" halloweenfeiringa tar jeg på lørdag når jeg skal på halloweenfest til en i klassen, så det gleder jeg meg til. Men ja, tenkte bare å ønske alle en super halloween også slenger jeg med noen bilder av meg da, sånn helt random.


Oi det så fake ut!


Haha for de som måtte lure så er båfe genseren, buksa og smykket fra Zara, haha (det er tilfeldig altså)Nå koser jeg meg med snop og skal bare ta på neglelakk før jeg stikker i dysjen, hihi <3

Hva er dine planer for halloween?

Antrekk 30.10.12

Lovte dere ett til innlegg i dag, siden jeg er trøtt så blir det bare et kort innlegg for å vise hva jeg hadde på meg i dag. Vet at det ikke er veerdens beste bilder, men det får gå :)


Haha elsker at sånn ting på speilet kom rett med øyet mitt! Tok "tilfeldigvis" bilde ved siden av arena timeplanen bare for å vise hvor sporty jeg er liksom.. Merk at den er fra 2010 elns..


Bukse fra Bikbok, Dongeiskjorte gammel, genser fra Gina Tricot og fiine vennearmbåndet fra Frankrike.


Huff! Jaa.. klarte ikke å få noe bedre med det rocka kameraet såå thats it.

Da prates vi imorgen! 

Dagen i dag

Heihei!

I dag sluttet jeg på skolen klokka halv tolv faktisk! Meen som den sosiale personen som jeg er, så klarte jo ikke jeg å komme meg hjem før klokka var nesten halv fire (haha ikke spør hva jeg gjorde!), og på veien hjem var jeg så heldig å ha en kjempesnill søster som kjørte meg innom både solsenteret og europrisen. Så det fikk jeg tatt sol og kjøpte meg litt små godt også, selv om jeg vet at huden min ikke har godt av det..

Hjemme har jeg bare gjort lekser og spist ekkel fiskesuppe (haha haater fiksesuppe). Men nå er jeg da endelig ferdig med alt som må bli gjort i dag, så nå skal jeg legge meg ned i senga og spise smågodt mens jeg leser en bok. Egentlig så hater jeg å lese da, don't get me wrong, men sånn i forhold til lekser vil jeg si at det er ganske chill.

Haha vet btw ikke helt om det er positivt eller negativt at en av favorittgensrene mine er så myk at jeg har begynt å bruke den hjemme som koseklær istedet, haha!

Og ja det kommer et til innlegg i dag, så det er bare å følge med!

Om meg

Heihei folkens!

Dette er da mitt aller første innlegg på denne bloggen. Så da tenkte jeg å bare fortelle litt om meg selv.

Jeg heter Julie Stene, er 16 år gammel og bor i Stavanger. Her går jeg første året mitt på St. Olav vgs, noe jeg stortrives med. I fritiden trener jeg blandt annet dans (ragga hip-hop), jogging, også er jeg medlem av arena treningssenter. Ellers stresser jeg stort sett med å få tid til å både være en del med venner og gjøre alle leksene. Noe jeg vanligvis ikke lykkes helt 100% med, i å med at jeg alltid ender opp med å ikke få gjort alle leksene, hehe.. På denne bloggen skal jeg stort sett blogge om livet mitt. Det vil si alt fra klær og sminke, til hverdagen min, til tips, og noen ganger kan det være at jeg skriver om ting som interesserer meg og som jeg har en mening om i samfunnet. I tillegg er jeg veldig glad i å ta bilder. Men et veldig bra kamera har jeg fremdeles til gode å få. Har planer om å få meg et om ikke så alt for lenge, da.

Jaa.. Også er det selvfølgelig såå mye mer jeg kunne skrevet her, men jeg tror jeg heller tar det som det kommer. Jeg håper at du har lyst til å følge med videre på bloggen min. Har planer om å blogge MINST ett innlegg til dagen. Så ja hold dere oppdatert.


Synes disse bildene av tanten min er gankse fine.

Ok da, det er meg..

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Heisann du! Nå har du kommet til Julie sin blogg. Jeg er en 16 år gammel jente som bor i Stavanger og blogger og masse rart. Hvis du vil vite mer, kan du lese bloggen min (eller finne frem mitt aller første innlegg på denne bloggen som heter "Om meg").


Design av:


Ingvild Aasheim