10 ting du ikke visste om meg (med mindre du stalker)

Heihei! Jeg tenkte siden denne bloggen er relativt ny, så kunne jeg lage jeg lite innlegg med noen fakta som dere kanskje finner interessante, og noen finner dem kanskje litt mindre interesserte da, haha! Men ja ok:

1. Jeg er en veldig, veldig filosofisk person. Jeg tenker over absolutt alt og har så dype tanker at jeg noen ganger nest blir gal, sånn for real

2. Det kjekkeste jeg vet er å reise, spesielt med venner


I sommer i Bulgaria med Natalie, savn!

3. Min største skrekk i hele verden er fugler, sånn helt serriøst. Jeg har til og med fått noen av vennene mine til å bli redd for fugler, så når vi er i byen må vi alltid gå en omvei rundt parken hahaha, off..

4. Jeg har hatt 3(?) blogger før, og den siste bloggen jeg hadde lå faktisk på 67. plass på topplista. Også slutta jeg da, dum som jeg var.

5. Jeg er veldig sosial og smilende, men har et stort problem med å åpne meg til folk, og for å være helt ærlig så forteller jeg egenltig så og si ikke noe til noen.

6. Jeg ser på meg som verdens heldigste person når det kommer til venner, for jeg synes virkelig at de vennene jeg har og den gjengen jeg er i er helt fantastiske.


Meg og Mia<3

7. Jeg har alltid hatt komplekser for høyde, vekt og utseende generelt (jeg mener jeg er for høy og for tynn), og har hele tiden jobd med å legge på meg og prøvd å bli penere. Det er ikke før nå veldig nylig at selvtillitten min har begynt å bli litt bedre og jeg begynner å godta den høyden og kroppen jeg har, for jeg vet at det også er mange som ville gjort mye for å hatt en sånn kropp og som stresser hver dag for å ta av, noe som visstnok skal være mye vankseligere. Jeg er ca. 175 og veier 60 kg, for de som måtte lure (og jeg er ihvertfall normal ifølge BMI.)

8. Jeg har veldig lyst til å bli psykolog, og har egentlig lyst til å studere så lenge jeg bare kan innenfor psykoligi, i og med at jeg finner sånt sykt interessant.

9. Jeg går på dans i fritiden, for tiden bare på ragga hiphop (som er hiphop med litt ekstra hoftevrikking), men jeg har gått alt mulig fra ballett til cheerdance, til jazzballett, til pardans og har til sammen danset i cirka syv år (tror jeg).

10. Jeg er syykt glad i mat. Jeg spiser hele tiden, spesielt på skolen, siden det ikke er så mye annet å gjøre der. Og med en gang jeg får månedslønn, bruker jeg dem opp på unødvendige klesplagg (er litt shopaholic også..) og resten går til mat og sol.


Her spiste jeg en hel boks med nutella, kun ved hjelp av fingre. Haha off..

Jaa jeg håper dere likte innlegget og legg gjerne igjen en kommentar om hva dere syntes, så kan jeg ta en titt innom bloggen din :)

5 kommentarer

Emilie
31.10.2012 23:16 //http://emiliesskap.blogg.no/


Du har helt rett. Visste ikke noe av dette jeg... men nå kjenner jeg deg ikke heller da ;)
siljefjeldstad
31.10.2012 23:23 //http://siljefjeldstad.blogg.no


visste ingenting :)
Sandippen
31.10.2012 23:25 //http://sandippen.blogg.no


Herlige fakta :)
marita sofie olaussen
31.10.2012 23:28 //http://maritasofie.blogg.no


Syntes sånne her fakta er kjempeartige å lese :-) Får håpe denne bloggen også kommer seg på topplisten! lykke til
leanx
01.11.2012 10:34 //http://leanx.blogg.no


hah :P Jeg elsker også mat ! Foreldrene mine klager på at jeg spiser hele tiden ;o :)

Skriv en ny kommentar

Heisann du! Nå har du kommet til Julie sin blogg. Jeg er en 16 år gammel jente som bor i Stavanger og blogger og masse rart. Hvis du vil vite mer, kan du lese bloggen min (eller finne frem mitt aller første innlegg på denne bloggen som heter "Om meg").


Design av:


Ingvild Aasheim