Dagen i dag

Heihei!

I dag sluttet jeg på skolen klokka halv tolv faktisk! Meen som den sosiale personen som jeg er, så klarte jo ikke jeg å komme meg hjem før klokka var nesten halv fire (haha ikke spør hva jeg gjorde!), og på veien hjem var jeg så heldig å ha en kjempesnill søster som kjørte meg innom både solsenteret og europrisen. Så det fikk jeg tatt sol og kjøpte meg litt små godt også, selv om jeg vet at huden min ikke har godt av det..

Hjemme har jeg bare gjort lekser og spist ekkel fiskesuppe (haha haater fiksesuppe). Men nå er jeg da endelig ferdig med alt som må bli gjort i dag, så nå skal jeg legge meg ned i senga og spise smågodt mens jeg leser en bok. Egentlig så hater jeg å lese da, don't get me wrong, men sånn i forhold til lekser vil jeg si at det er ganske chill.

Haha vet btw ikke helt om det er positivt eller negativt at en av favorittgensrene mine er så myk at jeg har begynt å bruke den hjemme som koseklær istedet, haha!

Og ja det kommer et til innlegg i dag, så det er bare å følge med!

6 kommentarer

LA
30.10.2012 19:45 //http://junistalk.blogg.no


Fin blogg.

Komenter gjerne tilbake!
missvj
30.10.2012 19:47 //http://missvj.blogg.no


Høres ut som en flott dag du har hatt :) god tirsdag videre :D
lottemalene
30.10.2012 19:47 //http://lottemalene.blogg.no


Genseren var kjempefin! og jeg ble skikkelig godtesyk nå :-D
Meg
30.10.2012 19:53 //


ah, doppler <3
Anja
30.10.2012 19:54 //http://dailyanja.blogg.no/


Doppler er en veldig bra bok! :)

Skriv en ny kommentar

Heisann du! Nå har du kommet til Julie sin blogg. Jeg er en 16 år gammel jente som bor i Stavanger og blogger og masse rart. Hvis du vil vite mer, kan du lese bloggen min (eller finne frem mitt aller første innlegg på denne bloggen som heter "Om meg").


Design av:


Ingvild Aasheim