Om meg

Heihei folkens!

Dette er da mitt aller første innlegg på denne bloggen. Så da tenkte jeg å bare fortelle litt om meg selv.

Jeg heter Julie Stene, er 16 år gammel og bor i Stavanger. Her går jeg første året mitt på St. Olav vgs, noe jeg stortrives med. I fritiden trener jeg blandt annet dans (ragga hip-hop), jogging, også er jeg medlem av arena treningssenter. Ellers stresser jeg stort sett med å få tid til å både være en del med venner og gjøre alle leksene. Noe jeg vanligvis ikke lykkes helt 100% med, i å med at jeg alltid ender opp med å ikke få gjort alle leksene, hehe.. På denne bloggen skal jeg stort sett blogge om livet mitt. Det vil si alt fra klær og sminke, til hverdagen min, til tips, og noen ganger kan det være at jeg skriver om ting som interesserer meg og som jeg har en mening om i samfunnet. I tillegg er jeg veldig glad i å ta bilder. Men et veldig bra kamera har jeg fremdeles til gode å få. Har planer om å få meg et om ikke så alt for lenge, da.

Jaa.. Også er det selvfølgelig såå mye mer jeg kunne skrevet her, men jeg tror jeg heller tar det som det kommer. Jeg håper at du har lyst til å følge med videre på bloggen min. Har planer om å blogge MINST ett innlegg til dagen. Så ja hold dere oppdatert.


Synes disse bildene av tanten min er gankse fine.

Ok da, det er meg..

3 kommentarer

LA
30.10.2012 19:12 //http://junistalk.blogg.no


Kule bilder. Komenterer du tilbake?
andrevandre
30.10.2012 19:13 //http://andrevandre.blogg.no


så fin blogg du har :) og du er virkelig lekker :) <3 ha en fin kveld videre :) blir glad for en kommentar tilbake :)
beliebersofjb <3
30.10.2012 19:14 //http://beliebersofjb.blogg.no


Da fikk jeg vite litt om deg :))) Fine bilder! Kul blogg du har :)

Vi hadde blitt kjempe glade om du la igjen en kommentar på bloggen vår:)

Skriv en ny kommentar

Heisann du! Nå har du kommet til Julie sin blogg. Jeg er en 16 år gammel jente som bor i Stavanger og blogger og masse rart. Hvis du vil vite mer, kan du lese bloggen min (eller finne frem mitt aller første innlegg på denne bloggen som heter "Om meg").


Design av:


Ingvild Aasheim